აზიური სამზარეულოს შემსწავლელი კურსი

სასწავლო კურსი-აზიური სამზარეულოს შემსწავლელი კურსი კურსის აღწერა-კურსი გაძლევთ შესაძლებლობას შეისწავლოთ აზიური სამზარეულოს კერძების წარმოება თანამედროვე სტანდარტების მიხედვით.დღესდღეობით აზიური სამზარეულო საკმაოდ დიდი პოპულარობით სარგებლობს მსოფლიოს ნებისმიერ კუთხეში,ამიტომ აუცილებელია ვიცოდეთ მათი მომზადება,პროდუქტის შეფასება თუ ბაზარზე მიმდინარე მწარმოებელთა პრიორიტეტების განსაზღვრა.ჩვენ გთავაზობთ გემოვნების მაღალი დონის გამომუშავებასა და ხარისხიანი საკვების მომზადების ტექნიკის შესწავლას. კურსის მიზანია მსმენელს გააცნოს მნიშვნელოვანი დეტალები,როგორებიცაა აზიური
Start Courseბარმენი

კურსის შესახებ ბარმენი კვებისა და სასმელების სერვისი. პროგრამის მიზანი და შედეგი: მოდულის ძირითადი მიზანია თანამედროვე ბარის ორგანიზაციის, ფუნქციონირებასა და მომხმარებელთა მომსახურების საქმის თეორიული და პრაქტიკული საფუძვლების შესწავლა, ბარის საქმიანობის მაღალ დონეზე წარმართვის უზრუნველყოფა, ბარში სათანადო გარემოს შექმნა, სწორი მენეჯმენტი, საკუთარი საქმის პროფესიონალიზმი და მომხმარებლისადმი გულისხმიერი მიდგომა, რაც ბარის მუშაობის გარანტია. იცნობს და იცის კვების ობიექტების
Start Courseკონდიტერის პროფესიული კურსი

კურსის მიზანია სტუდენტების პროფესიული მომზადება/გადამზადება მათი შემდგომი დასაქმებისათვის. მსმენელები შეისწავლიან თანამედროვე კონდიტერიის პროფესიას, კერძოდ სხვადასხვა სახის საბაზისო ცომების, კრემების და სხვა მასალების მომზადებას, აგრეთვე ფართოდ გავრცელებული საკონდიტრო ნაწარმის მომზადების წესებს, თანამედროვე მანქანა-დანადგარების, ხელსაწყო-იარაღების მოხმარება გამოყენებას, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა,შრომის უსაფრთხოების წესების დაცვით და სხვა მნიშვნელოვან დეტალებს. კურსი გათვლილია მათთვის,ვისაც სურვილი აქვს პროფესიონალურ დონეზე შეისწავლოს საკონდიტრო საქმე. კურსის
Start Course