კონდიტერის პროფესიული კურსი

კურსის მიზანია სტუდენტების პროფესიული მომზადება/გადამზადება მათი შემდგომი დასაქმებისათვის. მსმენელები შეისწავლიან თანამედროვე კონდიტერიის პროფესიას, კერძოდ სხვადასხვა სახის საბაზისო ცომების, კრემების და სხვა მასალების მომზადებას, აგრეთვე ფართოდ გავრცელებული საკონდიტრო ნაწარმის მომზადების წესებს, თანამედროვე მანქანა-დანადგარების, ხელსაწყო-იარაღების მოხმარება გამოყენებას, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა,შრომის უსაფრთხოების წესების დაცვით და სხვა მნიშვნელოვან დეტალებს. კურსი გათვლილია მათთვის,ვისაც სურვილი აქვს პროფესიონალურ დონეზე შეისწავლოს საკონდიტრო საქმე. კურსის

Start Course

შეფ მზარეულის კურსი

კურსის შესახებ კულინარიის შემსწავლელი კურსი სტაჟრებით და დასაქმებით. თანამედროვე კულინარია,კვების ტექნოლოგიები. გთავაზობთ ყველაზე პრესტიჟულ და მოთხოვნადი სპეციალობის შესწავლას როგორიც არის თანამედროვე კულინარია, კვების ტექნოლოგიები . კურსი გათვლილია მათთვის ვისაც სურვილი აქვს პროფესიონალურ დონეზე შეისწავლოს მზარეულის პროფესია. კურსი მოიცავს როგორც ადგილობრივ ასევე უცხოურ სამზარეულოს სამზარეულოს სტრუქტურას, კერძების მომზადებას, ჰიგიენურ ნორმებს და ა.შ   კვების ობიექტების სახეები და

Start Course

სტაჟირება საზღვარგარეთ (კულინარია)

Start Course