მე ვარ ნანული ქართველიშვილი , ვსწავლობდი-საერთაშორისო განათლების აკადემია “ბიდისი”-ში, ბათუმის ფილიალის კულინარიის კურსზე. ავიმაღლე ჩემი ცოდნა, შევისწავლე უფრო ღრმად, პედაგოგი, ადმინისტრაცია საკუთარი საქმის პროფესიონალები, შრომისმოყვარე და პასუხისმგებლიანები არიან. სტაჟირებას გავდივარ რედისონში, მომწონს, რადგან პრაქტიკულ ცოდნას ვიღრმავებ. ჩემი მოლოდინი იყო, რომ უფრო ღრმად გავცნობოდი ჩემს პროფესიას, შევისწავლიდი ბევრ უცხო კერძებს, რაც გამართლდა. ბიდისის შესახებ გავიგე სოციალური ქსელიდან, ის ვინც “ბიდისი”ში დაიწყებს სწავლას აქვს იმის გარანტია, რომ გახდეს უმაღლესი ხარისხის პროფესიონალი საკუთარ სფეროში.