დავასრულე პროფესიონალური სამზარეულოსშემსწავლელი კურსი ბიდისი აკადემიაში. რომელიცმოიცავდა ასევე კვების ტექნოლოგიას.
კურსის დასრულების შემდეგ აკადემიამუზრუნველყო, რომ სტაჟირება გამევლო თბილისისსაუკეთესო რესტორნებში, სადაც დამხვდა ძლიერიგუნდი და დამეხმარნენ დეტალურად შემესწავლაყველაფერი.
სტაჟირების შემდეგ დავსაქმდი სასტუმროში.
ბიდისიში მიღებული ცოდნა ძალიან დამეხმარა ამპროფესიაში დამემკვიდრებინა თავი.
ეს ყველაფერი უძლიერესი ლექტორებისდამსახურებაა, რომელებიც ზრუნავდნენ ჩემსპროფესიულ განათლებაზე.
იმ სტუდენტებს ვინც ახლა დგამს პირველ ნაბიჯებს, მინდა ვუთხრა, რომ მოხვდნენ არათუ თბილისისარამედ საქართველოში საუკეთესო სასწავლებელშისადაც უმაღლესად შეისწავლიან სხვადასხვაპროფესიას, იქნება ეს სამზარეულო ,საკონდიტრო თუსხვა.
ვურჩევ ყველას და ვუწევ თქვენზე რეკომენდაციასრათა უფრო მეტმა ადამიანმა ისარგებლოსსაუკეთესო განათლებით.
მახსოვს ჩემი პირველი ნაბიჯები ბიდისი აკადემიაშისადაც ნულიდან დავიწყე და დღეს უკვე შეფი ვარ.