აზიური სამზარეულოს შემსწავლელი კურსი

0
Lessons
0
Quizzes
0
Modules

სასწავლო კურსი-აზიური სამზარეულოს შემსწავლელი კურსი

კურსის აღწერა-კურსი გაძლევთ შესაძლებლობას შეისწავლოთ აზიური სამზარეულოს კერძების წარმოება თანამედროვე სტანდარტების მიხედვით.დღესდღეობით აზიური სამზარეულო საკმაოდ დიდი პოპულარობით სარგებლობს მსოფლიოს ნებისმიერ კუთხეში,ამიტომ აუცილებელია ვიცოდეთ მათი მომზადება,პროდუქტის შეფასება თუ ბაზარზე მიმდინარე მწარმოებელთა პრიორიტეტების განსაზღვრა.ჩვენ გთავაზობთ გემოვნების მაღალი დონის გამომუშავებასა და ხარისხიანი საკვების მომზადების ტექნიკის შესწავლას.

კურსის მიზანია მსმენელს გააცნოს მნიშვნელოვანი დეტალები,როგორებიცაა აზიური სამზარეულოს საიდუმოებები,ის,რაც მხოლოდ სუში-ბარებისა და გამოცდილმა შეფ-მზარეულებმა იციან.მსემენლი შეისწავლის ყველაფერს პროდუქტის შესახებ-მათ შერჩევას,ჭრისა და შემზადების პროცესზე.ისწავლით იმას,თუ როგორ დაამზადოთ შესაბამისი სოუსები,ასევე ბრინჯის მოხარშვის სწორი ტექნიკა და სხვა მნიშვნელოვანი დეტალები.რაც მთავარია,თქვენ გექნებათ შესაძლებლობა მოისმინოთ ამომწურავი ინფორმაცია ინსტრუმენტების შესახებ,რომლებსაც იყენებენ სუშისა თუ სხვა კერძების მომზადებისას.

სწავლების ფორმა-კურსი მოიცავს სრულად პრაქტიკულ მეცადინეობას სტაჟირებითა და შემდგომი დასაქმების პერსპექტივით.

კურსის დასრულების შემდეგ თქვენ გექნებათ შესაძლებლობა დასაქმდეთ ნებისმიერ კვების ობიექტზე შესაბამისი მიმართულებით.

კურსის დასრულების შემდეგ გაიცემა  ორ ენოვანი სერტიფიკატი და სარეკომენდაციო წერილი,რაც ადასტურებს თქვენს კომპეტენციას ამ სფეროში.

 

 

What You'll Learn